frhxv
Header changed :)

Assalamualaikum. Nak share sikit tentang header baru farah ni. Nice kan? Mesti semua duk tertanya camna buat? Asal cantik? Haa,sini farah nak cakap sikit. Sebenarnya header tu bukan farah yang buat. Then? Sape? Header tu farah request dengan akak yang double creative i've ever met on this world. Cehhh ayat. 

Sis Aera. You know her? Dia baik sangat. omg,i love her designing style. Nak describe sikit pasal sis aera kat sini. Ihiks. Awak semua mesti nak tahu siapa kan? Takkan lah awak semua ni tak tau sis aera. Sini saya share link blog dia. KLIK! Ha,stalk lah blog dia. Farah yakin awak semua akan jatuh hati dengan designing dia. Header,icons,posters and many more lah. Hehehe,okay saya tak nak describe panjang-panjang,nanti sis aera malu ehh? Hahahaha

So yeahh~ How my school? Okay,for this year takde lah best macam last year. Or mybe ni baru awal tahun. Hehehe,so many events diadakan kat sekolah. Sampaikan cikgu ajar cepat-2 takut tak sempat habis bab ni,bab itu. Ye lah exam lagi 1 weeks. And farah sebenarnya takut nak hadap exam ni. Entah kenapa. But farah dah ready nak exam. Kalau dapat kumpul banyak gred As mmg bangga. Tapi yang farah takut nti exam kali kedua ni result farah turun. Tak pasal-pasal kena tukar kelas. Hmm. Bcause of this feeling,farah dah nak kurangkan penggunaan media sosial ni. Sebab wujudnya benda ni,kita tinggalkan pelajaran. Not at all lah. Okay lah,farah nak chow dulu. Nak buat homeworks. Exam dah dekat so,kena rajinkan diri ni. Okay bye.

Adios. 
[ 0 comments ]