frhxv
Maybe?
cr img : weheartit

Assalamualaikum. Rasa nak share story hari ni tetiba. Mesti semua tertanya dengan title farah hari ni. Leave apa? Leave dari blogging ke? Ke apa? Mesti semua nak tahu kang? hahaha 

Tak lah. Bukan nak leave dari alam blog ni. Cuma farah rasa macam patut ke farah keluar dari sekolah lama ni? Ye lah,kalau dapat tawaran mana-mana patut ke farah pergi? Kelmarin baru selesai mengambil ujian kemasukan ke MRSM (UKKM) Sape lagi yang apply mrsm? Hehehe. Also,nak share pengalaman semasa prgi ambil ujian semalam.

Ya Allah,soalan math dia... Sakit kepala duk pikir nak jawab. Hahaha nasib baik lah boleh jawab. Tapi ada lah beberapa soalan farah takleh jawab. Nasib baik jugak lah soalan dia semua objektif plus guna komputer. Alhamdulillah. Farah ambil ujian ni kat MRSM Pengkalan Chepa. Tak ramai pun geng farah ambil ujian kat situ,semua pergi ambil kat mrsm besut & pasir tumboh.

Okay,back to the point. Ramai yang suruh farah stay Kamil *sekolah asal. Ada jugak yang suruh pergi mrsm kalau dapat tawaran. Termasuk mama & papa farah,kalau dapat tawaran dia suruh pergi. Sebab susah nak dapat mrsmpc *singkatan dr pengkalan chepa* ni. So farah akan pergi kalau dapat tawaran ke mrsm or mana-2. Okay this entry quite long meh~ *Panjang ke?* Ada orang baca ke? Hahahaha okay nanti farah akan buat entry kalau dapat tawaran mana-2

Assalamualaikum. Adios.

[ 1 comments ]