frhxv
Hey dudes~
Assalamualaikum gais~ 
 Hmm,rindu nak share tuto plus buat freebies baru senanya. Tapi farah dah bnyk lupa step nk buat itu dan ini. Haha,since farah dah lepas pt3 so tangan ni gatal nak godek2 cari smthing new. Hehehe

Act,lepas pt3 ni takde aktiviti nak buat. Nasib baik ah,sklh farah buat aktiviti2 for pelajar pt3 nih. Sebenarnya,malas dah nak pergi sekolah. Nak tolong papa jaga kedai je senanya. Tpi,terpaksa pergi sebab bnyk kerja kena buat. Untuk PBS,PAJSK and others~

Oh ya,ada anon ni tanya farah guna photoshop ke? Photoshop untuk apa ye? Untuk buat semua freebies tu ke? Kalau untuk tu,farah tak guna photoshop just guna app gimp and photoscape jeh. Well,lappy ni entah kenapa takleh nak save photoshop. Eii,tak best. hahaha xD One more,tmrw last sklh farah buat aktiviti. Esok jugak aktiviti farah yang last,that's kraftangan. Bruh,idk lah boleh menang ke tak. Harap boleh lah tersenarai dalam golongan pemenang. Hehehe. After this,PNP berjalan sperti biasa. Persediaan awal sblm masuk form 4 lah katakan. Jumpa lain hari,kalau rindu jenguk2 lah kt efbie,twitter,askfm and othrs. Klau wechat farah takde,malas nk buat acc bnyk2 hahaha xD Kbye.

Adios.
[ 0 comments ]