frhxv
Am I Active At This Blog?

Asslamualaikum semua.. Hehehe,farah tahu ramai yang rindu blog ni aktif dengan freebies and tutorials. Hehehe,act Far pun dah lupa nk buat freebies itu dan ini. Ada yang nak tempah dgn far nak suruh buat freebies poster for fanfic. Rindu nyaa nak join rakan2 blog ni buat freebies,edit2 poster and others. 

Rindu nak join giveaway. Hihihi. Sebenarnya blog ni kureng aktif tapi tuan empunya blog ni still aktif yea. xD Tuan blog ni aktif di twitter. Tapi,disebabkan far ni PT3 candidate kenalah struggle for excelent. PKBS 2 is around the corner and far nak naikkan semua gred yg B / C ke A. InShaAllah~ Result PKBS 1 hari tu,mmg mnyedihkan lh. My parents pun rasa sedih dgn result hri tu.

Jadi,far harap sgt2 result nnti agak lebih baik dr yg dulu. Amin~ Ingatlah "Seseorang itu tidak akan berjaya sekiranya tidak berusaha" Bye dan assalamualaikum semua. Nanti cuti kita nak kasi freebies yea. xD hehehe ;D
[ 4 comments ]