frhxv
Miss this...
This boy was killing me
 Assalamualaikum and hello guys~!! So,yeahh im truly miss this blog and my friends blogger ^^ Blog ni dah lama tak ambik kisah. xD Hehee,biasa lah han ni 99-liners and terlibat secara langsung dengan PT3. Actually,han minat belajar seperti dulu and sometimes suka dengan pembelajaran camni. And han sendiri confused lol xD

PKBS 1 dah habis and now enjoy this golden holidays~ Theee,result exam ni pun tak tahu lagi and takut nak hadap result ni. Ye laa,first time exam ehh? lol Hehehee,tengok seniors han ambik result espiem kelmarin,omaiii rasa macam 'nanti aku macam ni ke?' Han nak sangat dapat result cemerlang mcm senior han tuh. Serious,tengok kak azfar *my senior* dapat straight A+ dalam SPM mmg daebak! 

So,han harap impian han ni akan tercapai. Amin.. Setakat ni je lah. Nanti update lagi. Tak sempat nak on tiap-2 hari sebab banyak modul kena siapkan. InShaAllah,nnti han update artwork baru han. Hehe,serious dah lupa camna nak buat artwork tuh. Okay,bye Assalamualaikum. Adios. :D
[ 0 comments ]