frhxv
Hiatus mood

Assalamualaikum and annyeong~ Hmmm,berat hati nak tinggalkan blog ni. Jap,jap sebenarnya han bukannya nak berhenti jadi blogger. I means,nak tinggalkan blog ni dalam masa yang lama. Bukan apa,cuma... Korang cuba tengok artwork han kat atas tu,semua sebab ada kat situ. /sorry lah,ianya agak messy/ ngehh xD

Buat masa sekarang,and mybe smpai akhir thn ni,han tak boleh nak terima request apa-apa. Rasa bersalah pun ada ni,and rasa terlalu awal untuk han hiatus. Mybe ni last han on lappy. But,klau ada nmpak han on kt mana-mana,means twitter,fb,askfm and other.. Mybe masa tuh,han kena buat kerja yang kena guna lappy ni or when i want to watch EXO's Showtime. Lol xD

So adios guys~ Mybe ramai antara awak-awak semua dah tahu apa itu pbsmr? ppmr? yeah,and han antara mangsa nya~ /sadiss nyaa/ Hummm,redha je laa. InShaAllah,han boleh buat yang terbaik and dapat result yang baik.. Amin~ Wait,waitt entry ni tak habis lagi,just nak cakap kalau rindukan han tu /cehhhh/ contact han dekat ask.fm han okay. InShaAllah,han akan balas. Tapi tak janji boleh balas ke tak lols

Adios~ I'll miss you all /full of love/ *throwing hearts* /flying kiss/ xD puihhh,ayat han macam nak berpisah or what ever. lol Assalamualaikum :D

p/s : Doakan lah kami 99-liners dapat meneruskan semuanya { pbsmr,ppmr } dengan baik ~ :)
[ 0 comments ]