frhxv
Short post
 

Assalamualaikum and annyeong~ Okay,act tmrrw i'll go for my vacation with my family. Huhu,lewat kot kami bercuti. Uhmmm,biasalah parents sibuk *imeans just my dad* lol And mybe han akan sambung update senarai peserta lepas han balik dari Keyel. Tak jauh pun. Han mybe balik hari Sabtu nanti and the tmrrw date is announce the winner. But,han akan umumkan top referral dulu,utk dia pilih hadiah dia. So,all of the contestants harap sabar lah tau. Mybe selama han bercuti ni,tak sempat nk update senarai peserta. Jadi,korang jgn marah tau. Hehehee,after han balik dr bercuti kalau sempat han nak update terus. Okayy,that's all. 

Ppyong~ See you after my vacation end. Will miss you all. 
[ 0 comments ]