frhxv
Senarai Pemenang First Giveaway by Han


Assalamualaikum. Top referral han dah umumkan and hari ni han akan umumkan pemenang dengan pak cik random pulak. Hmmm,korang mesti tak sabar nak tahu siapa pemenangnya kan? Sebelum tu tahniah kepada yang menang tau. Korang boleh semak nombor bertuah korang di sini { click }

"SAYA PEMENANG FIRST GA BY HAN"
Nama :
Hadiah yang dimenangi :
Alamat :  { Bagi pemenang barang pos }
No. Telefon : { Bagi pemenang barang pos }
URL Entry Saya :
URL Blog penganjur : http://hunhanlover.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-han.html
Bagi para pemenang sila sertakan maklumat seperti di atas utk tuntut hadiah. Jom kita lihat nombor siapakah yang bertuah. Kepada yang tidak berjaya,cuba pulak lain kali.

Novel by Najwa MF { tuntut sini }
{ 59 }

Runningman figurine by Cutie Eden *pos tanggung sendiri { tuntut sini }
{ 16 }
{ 12 }

Keychain kereta by Lime Like Shop { tuntut sini }
{ 76 }
{ 23 } 
{ 86 }

EXO cards by Panda Kpop Shop { tuntut sini }
{ 45 }
{ 54 }

Pixel hp strap by Galeri Kraf Nailofar { tuntut sini }
{ 22 }
{ 33 }

Bauchar RM 5 by AH Kpop Shop { tuntut sini }
{ 46 }
{ 7 }
{ 9 }
{ 2 }
{ 56 }

Bloglist by HanaNabyllah { tuntut sini }
{ 32 }
{ 105 }
{ 3 }
{ 95 }
{ 57 }

Topup RM5 by Bubu Lola { tuntut sini }
{ 106 }
{ 1 }
{ 69 }

Keychain minion by Umaira { tuntut sini }
{ 118 }

EXO photocard by Zack { tuntut sini }
{ 24 }

Doodle by Seu Leira { tuntut sini }
{ 99 }
{ 119 }

Blogger button by FD { tuntut sini }
{ 110 }
{ 34 }
{ 114 }

Brooch 4 biji by Eymasu and world craft { tuntut sini }
{ 15 }
{ 21 }

Edit blog by Hana Jay Bee { tuntut sini }
{ 49 }
{ 60 }

Necklace by Jasple { tuntut sini }
{ 83 }

Earring by Jasple { tuntut sini }
{ 92 }

Ring by Jasple { tuntut sini }
{ 8 }

Tolong tinggalkan komen anda sekiranya korang dah tuntut hadiah. Terima Kasih

SILA TUNTUT HADIAH SEBELUM 24 DIEMBER 2013.    
[ 21 comments ]