frhxv
Help me and poster of the day~

Assalamualaikum and annyeong~ Okay hari ni han nak minta tolong dari korang semua untuk like gambar ni. Han ada join GA dalam fb. So,kalau korang nak join pun boleh. Tolong like yang han punya tau here >

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339088792898738&set=a.338834462924171.1073741870.310909595716658&type=3&permPage=1
Just click the image and click like button. Thank you~

Poster of the day?? Sejak bila han berminat buat poster ni? Lol,entah lah sejak bila. Han jatuh hati tengok artwork orang. /cehh ayatt/ Korang mesti lah tahu kan sape yang mahir dalam buat poster ni. Hehehee,lepas tengok tuto utk buat poster graphic bagaii,rasa susah sebab han takde PS. Selama ni han guna app GIMP jee. Tapi kegunaan dia sama jee. Hehehee,seronok jugak buat poster ni,dapat isi masa lapang ^^ here my poster. 


Gonna make another poster soon~ #WeSupportSehun #GetWellSoonLay #GetWellSoonMinseok . Why with the sasaeng fans this day. icant ;___;
[ 0 comments ]