frhxv
Back To School~
Assalamualaikum and annyeong~ Ummm,banyak pengalaman manis pada tahun ni { 2013 } Tapi,2014 dah nak datangg. Ngehhh,han nak ready lagi untuk pbsmr tau. Huh --' Sometimes i love pbs,but sometimes i hate it and sometime i confused abt that. Tapi,han rasa pbs ni boleh buatkan kita,batch 99 and above dapat belajar cara-2 bagaimana pelajar university belajar. And han anggap pbs ni macam permulaan awal sebelum ke university. Even lepas ni kena jumpa dengan form 4 pulak. Idk,lah macam mana cara penilaian pbsmr ni pulak.

This year,han tak sempat nak beli bag,pencil case baru laa. lol,entah kenapa. Mybe sebab han malas nak beli yang baru sbb yang lama ni pun,masih okay lagi. Nak berjimat laa. Hehehe,and han mybe akan hiatus bila-2 masa. Sebab nxt year adalah tahun yg pnting untk han. PBSMR han anggap mcm PMR je. Nxt year kena struggle and belajar sungguh-2.

Cikgu yang mngajar nxt year,semua garang-2. lol,ithink i gonna mental breakdown at school bcause of teachers or pbs -.-' Act,pbs ni bukan utk matapelajaran teras mcm 8/9 A tu. Tapi semua subjek sivik,jasmani & kesihatan,seni etc. So tired when must answer the question everyday. *hanya pelajar yang terlibat dengan pbs je faham nasib han ni* xD

And when my parents say "Tahun depan no kpop,no wai-fai,no televisyen,no k-drama,no-mubank,inkigayo etc" lol,so many icantt do :'( So,han kena kurangkan sikit. And maybe smua acc fb,twitter han nak deactive? Hmmm,tk thu lg cmne. So,han harap nxt year han blh belajar lebih baik dr sblum ni. Pray for me on PBSMR :D

Sorry for this longgggg entry~ Ithink most of you were bored when read this. Ppyong~
[ 2 comments ]