frhxv
Top refferal buat masa sekarang !
Okay,sekarang han nak umumkan top referral buat masa sekarang ni. Mentang-2 line baik malam ni,han terfikir nak umumkan top referral. So,boleh refer sini.. Kalau nama korang takde tu,usaha lagi tau. Tahniah tau,tapi ni bukan pemenang untuk first GA han ni. Kongsi calon-2 pemenang baru. 


Okay,yang nama dia ada kat atas ni,tahniah. Tapi korang bukan lagi pemenang untuk GA han ni. *Yang han blur kan tu,takde kaitan dengan GA ni* Yang mana belum join GA tu,join cepat masih sempat. Tekan sini.
[ 0 comments ]