frhxv
Share here~

Assalamualaikum and annyeong~ Act,hari ni line baik. So,han terlampau rindu nak meng-update blog. Hmmm,tk tahu nak share pasal apa. Should i share with you about my simple story during this holiday. Hehehe,simple je tau. Seriously,tangan gatal nak buat header tapi blank ideas. Huh -.-' 

Okay,holiday? Han bercuti kat mana? Act,tak sempat nak bercuti la. Pity on me right? Idk,maybe papa nak bawa pergi holiday. Uhmmm,mybe it just a dream. Sbb,klau nk prgi holiday next week han dah start tuisyen. /I'm truly lazy lahh but i need it. Struggle for PBSMR next year/ :'( Lagi pun,sekolah dah nak start. Mybe tk sempat nak pergi holiday T_T

Hummm,tak pe lah tk pergi holiday pun,dapat luangkan masa lebih dengan family kat rumah ni. Hehehee,nak tahu takk? Kelmarin han dance battle dengan adik han sendiri. LOL macam tak betul tao takk. Kita ikut dance battle yg macam exo punya semasa MAMA hari tuh *ithink it's not dance battle* Abaikan -.-' 

 Han dance part ni. Lol nampak je senang,tapi susah. Adik han dance part Kai,b4 this part. Rasa nak gelak pun ada nih. Hiihiii,tapi best lah. *han suka dance dalam diam* hahahaa.
Okay lah,han tak tahu nak merapu apa lagi. Sampai sini je lah,han menaip. 

Ohh yaa,alang-alang han dah siap edit-2 semua tolong follow tumblr han ni tau. /Imma newbie at tumblr/ Sape yang ada tumblr tu,comment kat sini,nak follow sekali. Hehehe here
[ 2 comments ]