frhxv
My exam result :(

Assalamualaikum dan morningg.. Hohoo,awalnya han bangun hari ni. Act,tertidur kat depan tv then bangu pukul 4.30 pg sbb terkejut dengar alarm. Masuk je bilik tengok laptop han tak off. Okay,mybe lupa nk off dulu sbelum tidur tu xD 

Now han busy dengan folio and another evidens for pbs T_T Idk why,but blog han sekarang dh penuh dengan giveaway yg han join. Lama pulak rasa tak buat freebies lol. InShaAllah,mybe this holiday blog han penuh dengan post freebies. Ohh ya,first GA by han and Ed akan bermula mybe nnti holiday so,awok-2 semua tnggu tau^^

Okay,stop abt it and tumpukan pada tajuk pulak. Exam result han cikgu dan bagi and.......... Result han kali ni,nak kata okay,tak jugak. Hmmm,mcm nak nangis je rasa when i've got my Math paper. Buat suspen je han ni,kesian blogger yang baca post ni. Okay,han tak nak bagitau lagi marks for Math paper. Act, han exam just 5 subject. Pai, Math, Bm, Arabic, Bi. Resultnya 3A 1B 1D :3 You've see that? Ada D tau. Memang sedih,and i guess korang dh tahu subject apa han dapat D tu kan?

Math han dapat D. idontknow why. Mybe sbb,ada satu tajuk yang han kureng faham xD Okay here the marks : Pai - 92% Arabic - 80% B.Inggeris - 83% Bm - 77% Math - /error/
Lol,biarlah markah math tu dirahsiakan~ Bm i've got B,han pun tk tahu kenapa. Sbb biasanya always boleh buat,ye laa subject tu kan bahasa kita. Okay lah,dah taknak fikir pasal ni lagi.. If next year tak naik kelas pun takpe,syukur alhamdulillah dapat stay kelas Ibnu Khaldun :) Pelik han ni,orang nk naik kelas next year but me.. Hehehe,you can see it laa. xD Okay lah,han stop kat sini dulu.

Adios.~
[ 3 comments ]