frhxv
Freebies : KPOP icon #3 (BTOB)

Assalamualaikum and annyeong ^^ Yeayyy! Finally i can update my blog. Huh,i'm pretty miss my blog :) Okay,here han nak bagi icon btob. Ada orang request hari tu,then here already done. Sorry late update :) Ni pun sikit,yang han sempat buat. So kalau nak guna sila comment sebelum ambil. /Jangan jadi macam orang tu,han ada BW blog dia,dia ada guna top button yg han buat,dh la tk mintk izin nk guna/ Hishhh,icant with this person. Okayy,abaikan dia. Hope korang puas hati dengan hasil kerja han ni.


p/s : Click image to get the url
[ 0 comments ]