frhxv
Random;
Abang hensem kat atas ni *melting*
Assalamualaikum and annyeong~ Han sebenarnya bosan ni,sebab tu lah update blog. So,macam mana persiapan raya esok. Wuwuwuwuu,tengok lembu kena sembelih laaa jawabnya esokk. Ngeee,seram tengok darah XD HAHA. Korang beraya kat mana esok? Han,at kampung. Malam ni,tidur at my grandma's house. Cehhh,ayat *poyo gilaa

Maybe Han akan update keistimewaan raya han at kampung. Semasa lembu disembelih,mybe tak banyak. Ye laaa,han tahu korang pun mesti tak boleh tengok lembu kena sembelih right? Hahaa,lol forget abt it. Act,tak sabar nk bermalam at grandma's house. Rindu nak tidur dengan tokma. Kalau bukak cerita 'The Conjuring' kat rumah tokma cmner ehh,tak boleh bayang lah.. Confirm,my grandma masuk tidur dulu HAHA jahatnya aku. >.<

Ape-ape pun,#SalamAidilAdha to all muslims bloggers^^ And mind to help me liking this photo? Korang nak join pun apa salahnyaa kan..? Thank you guys ;) 
Here :-



[ 2 comments ]