frhxv
Help me;
Assalamualaikum and annyeong chinggu~ Han nak minta tolong boleh? Tolonglah,kepada warga bloggers yang ada facebook. Tolong han like gambar ni tau. Sekolah han menyertai pertandingan melukis mural and han salah seorang dari 12 orang yang melukis mural ni. Setiap liking dan share dari awak-2 semua dikira markah untuk menang. Kalau yang like gambar mural han ni,terima kasih banyak-2 tau. Tarikh akhir mengelike gmbar ni 20 Oct. And han harap sgt agar diorang dpt lanjutkan tarikh,sbb bg sklh pantai timur mybe tk sempat nk like pict tu. Bcause area pantai timur still cuti and pd 20 Oct tu kami bru start sklh. So,hopefully diorang akan lanjutkan tarikh so that ia dikatakan adil. LOL *dah mula merapu* Okay lah,minta tolong tau. *kalau nak tolong promote lagi baik,eeee mengada-ngada lah* Han tak boleh nk update pasal hari raya korban han,sebab gambar yang han ambik dh di-delete oleh my adik. sorry tau. Anyways,here the pict. Just click the pict and like the photo also the fanpage. Thank You Very Much :*


[ 0 comments ]