frhxv
Tutorial : Buat animated banner using photoscape
Assalamualaikum and annyeong~ Hurmmm,mata letih dah ni tapi tk boleh nk tidur. LOL dah pukul 2 pagi ni,esok bangun awal pagi T_T *letih* Act,hari ni Han nak bagi tuto untuk buat animated banner guna photoscape. Ada orang yang RQ so,Han nak minta maaf sgt-2 sbb jadual Han sekarang padat cehhh. Bukan ape,Han terlibat sekali lagi dalam pertandingan kawad kaki PPIM peringkat negeri. Yang hari tu pun peringkat negeri jugak,tp yg ni lebih tinggi pencapaiannya *kata ustazah Han* xD Okaylah,pray for me ehh. 23rd Sept nanti Han bertanding. Tempat nya mmg awesome gituu,dekat stadium woo. LOL,ni yg nk pergi sgt ni. Excited *orang tak pernah masuk stadium katekan* LOL. Nanti lepas marching,Han akan update blog seperti biasa,InShaAllah. Ohhmyy,sorry,sorry merapu kuat Han ni. LOL

Okay lah terus pada tajuk. So,kepada yang request tu sorry tau Han takde masa sekarang ni nak buat tuto. So,here the tuto awok-awok semua boleh refer sini -> click 

credit : Kak AtiQah :D

ppyong~
[ 0 comments ]