frhxv
Header pemenang Segmen saya nak header by Farah Aina
Assalamualaikum and annyeong~ Alhamdulillah akhirnya Han dah boleh blogging. LOL,lame tinggalkan blog lepas habis segmen tu kan. Actually,Han nak bagi header kepada pemenang. Even ada yg belum tuntut header. Uhmmm,nak buat cmner Han dah send kat cbox dia,mybe dia tak perasan or malas nak tuntut. Hahaha,kay nvm~ Terlebih dahulu,Han nak minta maaf sangat kp pemenang header ni. Dah nak masuk 1 bulan rasanya. LOL sorry sgt2 tu pun ada masalah yg tak dapat diselesaikan. hehe,header ni dah lama siap tapi hari ni baru sempat on. Okay lah,this your header. Sorry kalau buruk :D









 



[ 4 comments ]