frhxv
GOLDEN GIVEAWAY BY PINKY-MINKY
Tekan banner kalau nak join

Assalamualaikum and annyeong~ Yeahhh,Han tak boleh tidur sekarang so,Han bukak lh cbox nk check,ade org send ape-2 ke kan. Then,bila bukak cbox tu,tgk rmai yg tag Han for joining this GA. Act,pd awalnya tk nk thu GA ape *sbb line internet lembab* Then,Han tertekan yang link GA nih. Bila tengok WOW ape lagi,aku join je lah. Wae? Cer tekan banner yang menarik kat atas tu,then check prizes dia,DAEBAK wehh. So,Han join cepat-cepat. Kepada,kawan bloggers yang Han tag ni,join tau GA menarik ni. Palli Juseyo~!!

The taggies :
Han harap dapat menang GA yang gempak ni. Nak sangat-2 prize dia. EXO stuff pulak tu. ><
[ 2 comments ]