frhxv
Pemenang Segmen Free Header by Farah Aina
Join him? xD lol
Assalamualaikum and ni hao~ Okay lah,seperti yang dikatakan sebelum ni,Han nak update pemenang bagi segmen yang Han buat hari tu kan. Btw,terima kasih kepada peserta yang join segmen Han ni. Mybe segmen ni kurang mendapat sambutan lagi,sebab ni 1st segmen yang Han buat. Hehehehe,InShaAllah kalau ada masa nanti Han akan buat GA dengan kawan Han. Segmen ni dipilih melalu cik random.org. So,kepada yang tidak bertuah tu jangan bersedih yee. Korang boleh request pada Han at request section. Tahniah kepada yang bertuah !

Nah 15 nombor peserta bertuah,refer dekat senarai peserta :


3 , 15 , 2 , 10 , 14
13 , 11 , 7 , 5 , 4
12 , 1 , 16 , 9 , 8


Sila tuntut header di facebook Han / my ask.fm acc > Here / Here
Bagi detail macam bawah ni :

  • Jenis Header: Transparent / Tak transparent
  • Saiz header : Contoh "900 x 310"
  • Tagline: Contohnya "'mrs hunhan"
  • Colour: Tema header
  • Colour tagline : ape-2 sahaja warna yang awak nak
  • Tulisan: Berangkai / simple sahaja
  • Gambar: Pastikan awak sediakan gambar yang penuh.  
p/s: If korang nak header jenis bergambar, pastikan awak sediakan gambar sekali.
[ 9 comments ]