frhxv
Freebies : Top Button #2 (kpop boy)

Assalamualaikum, annyeong, ni hao~ Kay,hari ni Farah nak bg freebies kt korang. Top button kpop boy ver. Sikit je ni,farah tkde kerja nk buat sbb tu buat top button ni. Simple je ni. Dalam 5 top button ni,mesti ada bias korang kan. xD Kadang-2 pun,1 group semua bias kita. Sama ngan farah lah,dlm group EXO tu,kesemua members bias farah LOL *tamak kan* nevermind,here you are the freebies ^^






p/s : click image for the url. comment klau nak guna ^^
[ 3 comments ]