frhxv
Stay Strong,my Beloved Kim Minseok :*

Assalamualaikum and annyeong~ Hmmm,mesti korang nak tahu apa maksud disebalik tajuk entry Han hari ni kan? Kim Minseok a.k.a Xiumin. Mesti korang nak tahu kenapa dengan dia kan? Dia sakit ke? Tak,tak,tak. Han ada terbaca satu artikel pasal Xiumin ni,tersentuh sangat-sangat. Sedih,sebak semua ada. Tak sangka pulak orang hensem macam Xiumin ramai tak minat. Kalau macam tu,korang bukan "REAL EXO STANS" Please,jangan burukkan dia. Dia pun ada perasaan macam kita jugak. Dia buat sehabis baik untuk EXO,so jangan nak kutuk dia bagai. Act,Han tak boleh kalau ada orang kutuk or bash orang yang Han sayang ni. Sama jugak dengan kawan Han,ada orang kutuk or bash dia,rasa tak boleh nak terusakan. Hmmm,kenapa ada jugak exo stans yang nak Xiumin keluar dari group EXO? Ni yang Han tak suka,sampaikan nak Xiumin keluar dari EXO. Han terlalu fanatik KPOP? Kay,Han tak kisah kalau ada orang nak cakap gitu,nak kutuk or what. Han tetap ingat Allah,yang mencipta seluruh makhluk di atas muka bumi ni.

Han rasa,dia hensem jugak. Even dia lebih tua dari yang lain.

 Dia comel,comel,comel!!! /PUNCH YOU BABY/
Nak tahu kisah ni dengan lebih lanjut? Tekan sini. Sape yang pernah cakap yang Xiumin ni tak sehebat members EXO yang lain tolong lah sedar,dia pun ada perasaan. :')
Ppyong~ Assalamualaikum ;) 
[ 3 comments ]