frhxv
Request Header [CLOSED]

Assalamualaikum and annyeong~ Seperti yang dikatakan sebelum ini,Far nak buka request header kan? So,sesiapa yang nak request boleh comment dekat post ini. Permulaan bagi Far buka request header ni,so Far ambil 5 request je. Now,baru seorang yang request. So,ada 4 orang lagi yang Far cari. Siapa cepat dapat header free. Hehehe.

Sila sertakan detail seperti di bawah ini :

Header background


Jenis Header: Background
Saiz header : Contoh "890 x 300"
Tagline: Contohnya "'mrs hunhan"
Colour: Tema header
Jenis Tulisan: Berangkai / simple sahaja
Gambar: Pastikan awak sediakan gambar yang penuh.

Header transparent 



Jenis Header: Background
Saiz header : Contoh "890 x 300"
Tagline: Contohnya "'mrs hunhan"
Colour: Tema header
Jenis Tulisan: Berangkai / simple sahaja
Gambar: Pastikan awak sediakan gambar yang penuh.

{Header dah cukup,kalau lebih tu InShaAllah far akan usaha buat untuk awak-awak yang bertuah}
[ 13 comments ]