frhxv
Header Request
Assalamualaikum and annyeong~ Hehehe,Alhamdulillah Far ada masa free malam ni. So,Far dah janji kalau ada masa free Far nak update header yang direquest oleh awak-2 yang comel-2.. Ehehehe,before that Far nak minta maaf kalau terlewat and kalau ada cacat or hodoh kat header yang Far buat,maafkan Far tau. InShaAllah nnti Far akan berusaha biar lebih cantik. Hehehe Terimalah header anda seadanya LOL XD 

  http://i.imgur.com/KAADZSD.png

 http://i.imgur.com/QhRTAoc.png

 http://i.imgur.com/K0AAsBJ.png

 http://i.imgur.com/OQMC2sJ.png

 http://i.imgur.com/Hd1XUY5.png
http://i.imgur.com/r5biLUK.png

p/s : Dah ambik tu komen lah jugak tuan empunya header..ecece,sorry kalau tak cantik ;)
[ 9 comments ]