frhxv
Contest Header Paling MeleTOP 2013 BY NurulFHMT!

Click banner yang AWESOME kat atas ni kalau nak join
Assalamualaikum and annyeong~ Today Far join contest header paling meleTOP. Heeee,Far pun tak tahu meleTOP ke tak header yang dipertaruhkan ni. Korang nak cungkil bakat headdeer yang meleTOP korang tu,cepat-cepat lah join. Hehehee,btw tolong like tau header Far setelah di-upload kat fb dan kena lah like Personal Blog - Diari Online Nurul.

  That's it.. Header yang Far pertaruhkan. Agak-agak boleh menang tak ehh. InShaAllah kalau ada rezeki. Simple kan?? Kalah or menang tak kisah~ Asalkan happy. LOL. Tag you and you ;)
[ 2 comments ]